Bolu'nun ortasına Bolu'nun gururu dikildi

Bolu'nun ortasına Bolu'nun gururu dikildi Bolu'nun ortasına Bolu'nun gururu dikildi
A- A+

Gururumuz, gözbebeğimiz, Bolu ismi ile özdeşleşen 2. Komando Tugayımızın kahraman komandolarını simgeleyen heykel, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan tarafından Bolu’nun ortasına dikildi.

Boluluların 2. Komando Tugayına olan sevgi ve bağlılıklarını simgeleyen heykel yeniden düzenlenen Demokrasi Meydanında yerini alırken, heykelin açılışının 30 Ağustos Zafer Bayramına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi.

Kıbrıs Barış Harekatındaki kahramanlığı, 1984 yılından bu yana yurt içinde ve yurt dışında PKK Teröristlerinin korkulu rüyası olan ve bu başarılarıyla iki defa Türk Silahlı Kuvvetleri Üstün Cesaret ve Feragat Madalyası verilen gururumuz, gözbebeğimiz Bolu 2. Komando Tugayımızı simgeleyen Komando Heykeli bundan sonra bir gurur abidesi olarak Bolu’nun tam merkezinde yerini, almış oldu.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler